Sneltestpunt-logo
Afspraak maken

Nieuws

Artikel: Covid-19 sneltestpunt in Barneveld verhuisd

23 januari 2021

Artikel: Covid-19 sneltestpunt in Barneveld verhuisd

BARNEVELD Sneltestpunt.nl is sinds 13 januari gevestigd aan de Stockholmweg 21 in Barneveld. Bij het bedrijf Staalbouw van Beek. Sneltestpunt.nl neemt sneltesten af op vier eigen locaties, maar verzorgt ook sneltesten op locatie. Bettie Hendriksen: ,,We richten ons zowel op particulieren, bedrijven als op scholen.”

Sneltestpunt.nl is een initiatief van Focus op Beter, met als doel om vanuit maatschappelijke betrokkenheid verdere verspreiding van het Covid-19 virus te voorkomen. Initiatiefneemster Bettie Hendriksen is psychiatrisch- en wijkverpleegkundige. Ze is als BIG geregistreerd verpleegkundige niet alleen ondernemend maar ook zeer betrokken en bewogen met wat er speelt in de maatschappij.

SNELTESTEN Sneltestpunt verzorgt twee type sneltesten: de antigeen sneltest (neusswab) is door het RIVM gevalideerd en geadviseerd door het Ministerie van Volksgezondheid, GGD en het OMT. Bettie: ,,De andere sneltest gaat via de vingerprik, waarmee je snel weet of er antistoffen tegen het coronavirus aanwezig zijn in het lichaam.” Kijk voor meer informatie op de website van Sneltestpunt.nl (De Sneltesten).

HUISARTS Bettie is blij met de professionele ondersteuning en grote betrokkenheid van huisarts R. Harting: ,,Wij zijn erg tevreden dat hij zich aan onze testlocatie heeft verbonden. Huisarts Harting heeft ons allemaal getraind in het zorgvuldig afnemen van de neusswab. Daarnaast is hij zelf ook regelmatig aanwezig op onze locaties om testen af te nemen.”

REISDOCUMENT Als extra service biedt Sneltestpunt tegen betaling een Non-Covid reisverklaring aan. Deze Engelstalige verklaring wordt ondertekend door de dienstdoende arts of onder supervisie van de arts door de verpleegkundige met een big-registratie. Deze kun je gebruiken bij een eventuele reis waarvoor de antigeentest voldoende is. De verklaring wordt tegelijkertijd na het afnemen van uw neusswabtest afgegeven.

HEINEN & HOPMAN Het bedrijf Heinen & Hopman uit Bunschoten is tevreden over Sneltestpunt, laat het desgevraagd weten: ,,Wij maken al enige tijd gebruik van de service van het Sneltestpunt bij ons op locatie. Het is voor ons een uitkomst, onze medewerkers zijn kort uit de productie en kunnen na een negatieve test gelijk weer verder met hun werk. Daarnaast is het fijn dat bij ons op locatie de reisdocumenten voor onze medewerkers geregeld kunnen worden.’’

Sneltestpunt beschikt ook over locaties in Putten, Bunschoten en Amersfoort.

Stockholmweg 19-21, Barneveld. T: 085-016047. E: info@sneltestpunt.nl I: Sneltestpunt.nl

Copyright © 2022 - Brovisuals
arrow-up