Sneltestpunt-logo
Afspraak maken

Covid-19 lgG/lgM antistoffen sneltest

Sneltest COVID-19 lgG/lgM

Snel inzicht en duidelijkheid

Middels de vingerprik kan getest worden of er antistoffen tegen het coronavirus aanwezig zijn in het lichaam. Indien je met het virus in aanraking bent geweest zal het lichaam hiertegen na 5 tot 7 dagen antistoffen aanmaken, na 10 dagen zijn deze aantoonbaar in het bloed. Deze IgM antistoffen zullen met de test zichtbaar zijn. Echter zegt deze uitkomst niets over de besmettelijkheid op dit moment, hiervoor is onze regulier test (de neusswab) geschikt.

Tot maanden na het doorlopen van de coronabesmetting toont de COVID-19 IgG/IgM Test de aangemaakte antistoffen aan waarmee inzichtelijk wordt dat je zeer waarschijnlijk immuun bent, of nog niet besmet bent geweest. De corona sneltest is een professioneel diagnostisch hulpmiddel bij de diagnose op (reeds doorlopen) besmetting met het coronavirus.

De corona sneltest COVID-19 lgG/lgM:

na 15 minuten is de uitslag bekend
met CE-verklaring en IDV-keurmerk
voldoet aan de EU-richtlijn
uitslag beoordeeld door gediplomeerd medisch personeel
Corona Sneltest Amersfoort
Uitslag mogelijkheden

Wat toont de corona sneltest aan?

De corona sneltest COVID-19 IgG/IgM test toont antistoffen aan tijdens en ná de besmetting met het coronavirus.
corona sneltest amersfoort

Er zijn 4 uitslag mogelijkheden:

1

IgM positief
Op dit moment heb je een acute (primaire) infectie met het coronavirus en er zijn antistoffen aangemaakt en/of deze worden nog steeds aangemaakt. 

2

IgG positief
Je bent al eerder in aanraking geweest met het coronavirus en je lichaam heeft antistoffen aangemaakt. De acute primaire infectiefase is voorbij.

3

IgM en IgG positief
Je bent in aanraking geweest met het coronavirus en het lichaam heeft antistoffen aangemaakt en maakt nog steeds antistoffen aan. Je zit in de overgangsfase van een acute infectie (IgM) naar opbouw van IgG antistoffen. Bij een positieve testuitslag is het advies om na 14 dagen opnieuw te testen.

4

Geen anti-stoffen gevonden
Je bent waarschijnlijk (nog) niet in aanraking geweest met het coronavirus. Of je bevindt je nog in de incubatietijd. Dit zijn 14 dagen voordat je daadwerkelijk symptomen ervaart. In deze periode kan je wel anderen besmetten, ook al ervaar je geen klachten. Het advies is om de test over 14 dagen nogmaals te doen. 
Afspraak maken

Reserveer hier je afspraak

Let op: het is NIET mogelijk om op de testlocatie te betalen, dus reserveer -voor iedere persoon- altijd via deze website.
Laden...
Contact

Vragen? Stel ze gerust!

Vragen over het coronavirus? Neem dan contact op via 0800-1351, dit is het publieksinformatienummer van de Rijksoverheid.

Het RIVM geeft informatie over veel onderwerpen.
Raadpleeg de onderwerpenindex.

Of stel je vraag via dit contactformulier.

Contactformulier

Contact NL
Op bedrijfslocatie

Sneltest op uw bedrijf

Het is ook mogelijk om onze medewerkers op jouw bedrijfslocatie de sneltest te laten uitvoeren. 

Neem hierover contact op middels het contactformulier of op telefoonnummer 085-0162047.

Vraag naar onze mogelijkheden!
Contact
Copyright © 2021 - Focus op Beter
arrow-up