Sneltestpunt-logo
Afspraak maken

Nieuws

Gratis sneltesten voor medewerkers van bedrijven?

5 mei 2021

Gratis sneltesten voor medewerkers van bedrijven?

Met een veilig gevoel kunnen werken dat willen we graag allemaal. Wanneer er een coronabesmetting plaatsvind onder je medewerkers, kan dit de bedrijfvoering in gevaar brengen. Gelukkig kun je al je medewerkers van je bedrijf gratis laten sneltesten, zodat je de kans van coronabesmettingen op de werkvloer kan verkleinen. Dagelijks testen kan al snel in de papieren lopen, maar door een nieuwe subsidieregeling is het mogelijk om je medewerkers gratis te laten testen bij ons op locatie. Wanneer je een medewerker preventief wil testen kan dit al vanaf € 25,00 per test. De oplossing voor elk bedrijf wat ook in deze tijd zijn of haar medewerkers in een veilige werkomgeving wil laten werken.

Medewerkers laten testen bij je bedrijf?

Het is ook mogelijk om sneltesten bij je bedrijf te laten uitvoeren. Hiervoor maken we graag een passende overeenkomst. We kunnen zowel binnen als buiten een testlocatie inrichten. Wij kunnen dit geheel voor je regelen, zodat je jezelf kunt blijven focussen op je bedrijf. We zijn op de hoogte van de geldende regels en richtlijnen en zetten ons elke dag in om hier zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om onder supervisie van onze BIG geregistreerde verpleegkundige zelftesten op uw bedrijf uit te laten voeren. Hiervoor sluiten wij graag een aparte overeenkomst af. Wanneer een BIG geregistreerde verpleegkundige medewerkers helpt en advies geeft over de zelftest, voorkomen we dat medewerkers de test verkeerd of niet zorgvuldig genoeg uitvoeren. Zo zorgen we er samen voor dat de testen zo effectief mogelijk zijn en dat jullie veilig kunnen werken met elkaar.

Gratis sneltest voor bedrijven
Copyright © 2022 - Brovisuals
arrow-up