Sneltestpunt-logo
Afspraak maken

Sneltest op school via je eigen sneltestpunt!

Sneltesten op school?

Een veilige leeromgeving is iets wat iedereen wel van vroeger kent, echter is dit door de komst van corona drastisch veranderd. Tot nu! Met onze corona sneltest op school, kunnen alle kinderen en leraren weer veilig werken en leren.

Met onze sneltest weet je al binnen 15 minuten wat de uitslag is. Ideaal om een groot besmettingsgevaar binnen je locatie te voorkomen.

Hoe gaan wij te werk?

We gaan uiteraard eerst met je in gesprek over het aantal leraren/kinderen die de test gaan afnemen, zodat wij met genoeg testers kunnen komen naar je locatie.

Op school zullen wij een testlocatie inrichten, waar iedereen één voor één getest kan worden. Deze testlocatie kan zowel binnen als buiten worden gerealiseerd. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Sneltestpunt op je schoollocatie
Corona sneltest op school
Een sneltest of vingerprik op school?

Wanneer je een grote groep wil testen, raden wij je aan om een sneltest op school te laten uitvoeren, omdat de test aantoont of iemand besmet is met Covid-19.

Waar moet je rekening mee houden als je een sneltest op school laat uitvoeren?

Voor onze veiligheid en de veiligheid van anderen, is het verplicht om een mondkapje te dragen in de buurt van ons testpunt. We zullen uiteraard ook het goede voorbeeld geven door een mondkapje te dragen in je school, zodat we samen ervoor kunnen zorgen dat we corona onder controle krijgen!

Vraag ons naar de mogelijkheden voor je eigen sneltest op school!

Neem met ons contact op via het contactformulier of op via de telefoonnummer 085-0162047.

Ons sneltestpunt is goedgekeurd door de inspectie gezondheidszorg!

Copyright © 2022 - Brovisuals
arrow-up