Sneltestpunt-logo
Afspraak maken

Nieuws

Sneltesten op bedrijfslocatie

1 januari 2021

Sneltesten op bedrijfslocatie

Sneltest bij je bedrijf?

Een sneltest kan je ook bij je bedrijf laten uitvoeren met een sneltestpunt. Op deze manier kun je altijd fijn werken met je collega's, omdat niet iedereen thuis kan werken.

Binnen 15 minuten weet je al de uitslag van de coronatest, zodat jij en je collega's de rest van de dag met een goed gevoel kunnen werken.

Waarom is het verstandig om een sneltest te laten uitvoeren?

Door het preventief testen van je personeel, kun je ervoor zorgen dat de besmettingen binnen je organisatie sneller worden opgemerkt. Met de testresultaten kan je bedrijf besmettingen voorkomen. Hierdoor kan iedereen veilig werken op de werkvloer en is er minder kans, dat er veel mensen tegelijk ziek worden.

sneltesten op bedrijfslocatie
corona testen op de werkvloer

Hoe gaan wij te werk?

We gaan eerst met je in gesprek, hoe we het beste te werk kunnen gaan bij jouw bedrijf. Elk bedrijf is anders en we proberen ons altijd zo goed mogelijk aan te passen, zodat we samen efficiënt kunnen werken.

Bij de organisatie zetten we een sneltestpunt op, zodat alle medewerkers op een veilige manier kunnen testen. Wij kunnen de testlocatie zowel binnen als buiten realiseren.

Welke coronatest kan ik het beste laten uitvoeren bij mijn medewerkers?

Om een groep van je medewerkers te sneltesten op bedrijfslocatie, is het belangrijk dat we kunnen aantonen of mensen besmet zijn met Covid-19. We gebruiken hiervoor de 'neusswab' methode.

Waar moet ik allemaal rekening mee houden, wanneer ik een sneltest bij het bedrijf laat uitvoeren?

Voor de veiligheid van je medewerkers en van onszelf, is het verplicht om een mondkapje te dragen in de buurt van ons testpunt. Wij spannen onszelf elke dag in, om zo hygiënisch mogelijk te werken tijdens onze testen. Uiteraard geven wij zelf ook het goede voorbeeld, door een mondkapje te dragen bij u op locatie!

Vraag ons naar de mogelijkheden over de sneltesten bij bedrijven

Neem met ons contact op via het contactformulier of op via de telefoonnummer 085-0162047.

Ons sneltestpunt is goedgekeurd door de inspectie gezondheidszorg!
Copyright © 2022 - Brovisuals
arrow-up